Građevinski radovi | Visokogradnja | Niskogradnja | Spektar gradnja - Umag

Izvodimo sve građevinske radove s područja NISKOGRADNJE (vodovod, kanalizacija, javna rasvjeta, elektroenergetika i dr.) te radove VISOKOGRADNJE, izgradnja po sistemu ključ u ruke te sanacije i rekonstrukcije, kao i završne radove u građevinarstvu.

Raspolažemo sa najsuvremenijom opremom i građevinskom mehanizacijom, stalno unoseći poboljšanja i novine u građevinski sektor. Zapošljavamo djelatnike raznih struka i stupnjeva obrazovanja koji su stručno osposobljeni. Za izvođenje najzahtjevnijih vrsta građevinskih radova, kao i za svoj uspješan rad i ostvarene rezultate u poslovanju, dobivamo brojna priznanja.

Obrt SPEKTAR GRADNJA osnovan je 01.04.1993 sa skromnim kapitalom dvojice braće. Upornim radom i odricanjem je ova je tvrtka sa svega par zaposlenih, izrasla u respektabilan poslovni subjekt koji posjeduje bogate reference na izgradnji najzahtjevnijih građevinskih i inžinjerskih objekata... Od skromnog početka, zahvaljujući ljudskom faktoru, uspješno nastupa na građevinskoj sceni i bilježi, unatoč teškoj gospodarskoj situaciji, konstantan uzlazni poslovni trend.

Usmjerenost na potrebe investitora i njihovo zadovoljstvo izvršenim poslom, brzina i kompletnost isporuke uz brigu za zaštitu okoliša najvažnije su vrijednosti prema kojima SPEKTAR GRADNJA mjeri i određuje svoju uspješnost u izvođenju radova.

Izgradnja ključ u ruke

Iskopi i ostali zemljani radovi

Armirano betonski radovi

Krovopokrivački radovi

Fasade i žbuke

Završni radovi

Zašto baš mi..?

Kvaliteta : Kompetentnost u izvedbi svih radova, i poznavanje materijala naša su prepoznatljivost.

Profesionalnost: Odgovornost i visoka kvaliteta su temelji dugogodišnjeg opstanka i konkurentnosti na tržištu.

Odgovornost - individualan pristup: Svaki novi naručitelj je priča za sebe koji za svoj novac ima pravo očekivati uslugu.

Temeljitost: O kvaliteti temelja ovisi hoće li sve ono što nadograđujemo opstati. Temeljit i brižljiv pristup u izvidu, odabiru materijala za konkretan projekt, temeljitost u izvedbi svakog segmena izgradnje - znači kvalitetno planiranje i kvalitetna realizacija.

Točnost: Odgovornost bez točnosti je nemoguća. Preciznost i točnost u rokovima omogućuje i Vama da nesmetano i na vrijeme obavljate svoju djelatnost i izvršite planirane obaveze u objektu zbog kojeg ste nas angažirali

Pouzdanost i sigurnost: Svakom investitoru želimo pružiti sigurnost da se na nas i naš rad može osloniti, a po završetku izvedbe da može biti siguran da je sve vrhunski odrađeno