Poziv na HACCP radionicu za proizvođače sira
HGK Županijska komora Pula u suradnji s Centrom za kvalitetu HGK, organizira radionicu „ HACCP za proizvođače sira“ koja će se održati 10. 06 2014. godine s početkom u 11.00 sati u prostorijama HGK ŽK Pula, Carrarina 5. Radionica je namijenjena svim subjektima u poslovanju s hranom a bave se preradom mlijeka na gospodarstvima, mini siranama. Predavač je mr. sc. Nevenka Gašparac, dr.vet med. iz Centra za kvalitetu. Cilj je upoznati sudionike sa zakonodavnim uvjetima, praktičnim primjerima iz prakse, radi izrade ili kontrole usklađenosti vlastitih sustava upravljanja sigurnošću hrane, temeljenih na HACCP načelima te odgovornosti subjekta u poslovanju s hranom koji mora u svom poslu uvesti i provoditi planove samokontrole (provoditi sistem savladavanja rizika glede higijene). Edukacija je besplatna, a namijenjena je svim subjektima koji proizvode, prerađuju, pripremaju, distribuiraju ili na bilo koji drugi način posluju s hranom unutar prehrambenoga lanca. Polaznici će nakon završetka edukacije dobiti potvrde o edukaciji. Molimo sve zainteresirane da se pošalju popunjene prijavnice emailom ili faksom najkasnije do 06.06 2014. Kontakt osoba je Gordana Klančić - Sorić, tel: 052/ 378-114; fax: 052/ 211-875 ili e-mail: gklancic@hgk.hr. PRIJAVNICA




