Obrtničke novine

Poziv na sudjelovanje na treninzima za obrtnike i druge male i srednje poduzetnike u projektu „Spremni za prava potrošača“ - "Consumer Law Ready“

U sklopu nastavka projekta "Spremni za prava potrošača" – "Consumer Law Ready" provode se daljnje edukacije namijenjene obrtnicima i drugim malim poduzetnicima iz prava potrošača u digitalnom dobu.

Tijekom rujna 2021. održat će se četiri treninga od kojih će tri biti provedena online, dok se prvi održava uz fizičku prisutnost sudionika 4. rujna 2021. godine u Novom Vinodolskom. Poziv za sudjelovanje nalazi se u prilogu.

Glavni cilj treninga je poticanje razvoja malog poduzetništva i jačanje jedinstvenog europskog tržišta kroz edukaciju MSP-ova iz prava potrošača u digitalno doba.

Edukacija obuhvaća i promjene koje je doživjela legislativa iz prava potrošača na razini Europske unije, koje neposredno utječu i na poslovanje svih trgovaca, posebno malih i srednjih poduzetnika (tzv. Omnibus direktiva) i čija je implementacija u hrvatsko zakonodavstvo upravo u tijeku.

Hrvatska obrtnička komora je nacionalni partner u ovom projektu kojeg od 2017. godine Europska komisija i Europski parlament provode u cijeloj Europskoj uniji, i kojim upravlja konzorcij Eurochambres (Udruga europskih trgovinskih i industrijskih komora) u konzorciju s SMEunited-om (Europska udruga obrtnika, malih i srednjih poduzetnika) i BEUC-om (Europska organizacija za zaštitu potrošača).

Završetkom ovog treninga polaznici dobivaju europski certifikat. Treninzi za polaznike su besplatni. Za više informacija o budućim edukacijama posjetite:

http://www.consumerlawready.eu/

ili nas kontaktirajte na

e-mail: clr@hok.hr
telefon: 01 4806 618

Udruženje Obrtnika Bujštine - UOB

Portal Udruženja obrtnika bujštine gdje možete pronaći sve važne i relevantne vijesti vezane za vaš obrt na području grada Umaga, Buja i Novigrada.

Udruženje Obrtnika Bujštine svojim radom doprinosi zbližavanju svojih članova te razmjeni poslovnih ideja, riješavanju njihovih problema i ostavrivanju zajedničkih interesa.

KONTAKT INFO

Adresa : Pozioi 2, ,52470 Umag

Telefon : +385 52 741 851

Mobitel :

E-mail : udruzenje-obrtnika-bujstine@pu.t-com.hr