Obrtničke novine

Prvi međunarodni sajam poljoprivrede i pčelarstva – AgroTerra Istra 2022. u Pazinu od 22.-24.04.2022.

Poštovani,

Ove godine u Pazinu će se organizirati „Prvi međunarodni sajam poljoprivrede i pčelarstva – AgroTerra Istra 2022.“ , i to od 22. do 24. travnja u gradskoj sportskoj dvorani i oko nje. 

U prostoru dvorane ima mjesta za 70-ak štandova koji zbog epidemiološke situacije moraju biti razmaknuti, a izlagati će se široka paleta istarskih poljoprivrednih proizvoda te njihovih prerađevina - vina, rakija, maslinovog ulja, pršuta, sira, tartufa, meda, slastica i drugog.

Na otvorenom prostoru predstavit će se poljoprivredna oprema, cvijeće i sadnice te ponuda vrtnih centara, dok je okolica dvorane planirana lokacija za gastronomsku ponudu za posjetitelje.

Cilj sajma je povezivanje poljoprivrednika s turizmom i trgovinom te stvaranje novih proizvoda i segmenata u poljoprivredi.

Ulaz će za posjetitelje biti besplatan, a planirano radno vrijeme je u petak od 12 do 18 sati, subotu od 10 do 18 sati te u nedjelju od 10 do 17 sati.

Najavu možete vidjeti i na bookaleta.com

Pozivamo Vas da nam svoj načelni interes za izlaganje na sajmu kao i vrstu proizvoda koje bi izlagali jave na ovaj mail Udruženja: uo.umag@hok.hr  kako bi Obrtnička komora Istarske županije i udruženja obrtnika mogla planirati svoje sudjelovanje, odnosno eventualno sufinanciranje izlaganja.

Najavu interesa molimo poslati najkasnije do 7.02.2022.g.do 12 sati.
  

Poziv izlagačima je u nastavku:

AgroTerra Istra 2022. -poziv izlagačima

 

Udruženje Obrtnika Bujštine - UOB

Portal Udruženja obrtnika bujštine gdje možete pronaći sve važne i relevantne vijesti vezane za vaš obrt na području grada Umaga, Buja i Novigrada.

Udruženje Obrtnika Bujštine svojim radom doprinosi zbližavanju svojih članova te razmjeni poslovnih ideja, riješavanju njihovih problema i ostavrivanju zajedničkih interesa.

KONTAKT INFO

Adresa : Pozioi 2, ,52470 Umag

Telefon : +385 52 741 851

Mobitel :

E-mail : udruzenje-obrtnika-bujstine@pu.t-com.hr