Obrtničke novine

Poziv za sudjelovanje na Kineskom međunarodnom sajmu trgovine uslugama (CIFTIS 2020)

Kineski međunarodni sajam trgovine uslugama (China International Fair for Trade in Services – CIFTIS) ove godine bit će održan online, od 3. do 7. rujna 2020. godine.

CIFTIS je jedan od najznačajnijih međunarodnih sajmova u Kini koji se ove godine održava u organizaciji Ministarstva trgovine Narodne Republike Kine i Narodne vlade općine Peking, s temom "Globalne usluge, zajednički prosperitet".

Cilj sajma je pomoći tvrtkama širom svijeta da ojačaju rast i razvoj koji je usporen zbog epidemije bolesti COVID-19 te unaprijediti globalnu trgovinu razvojem usluga uz gospodarski rast.

Karakteristika ovogodišnjeg online izdanja je da će tvrtke imati Cloud Booth (virtualni štand) uz live streaming izlagača te Intelligent Matching. Live streaming omogućit će da, kao i na sajmu uživo, izlagači mogu kontinuirano biti prisutni na virtualnom štandu za radnog vremena sajma, a intelligent matching će omogućiti posebno povezivanje tvrtki.

Na sajmu će biti predstavljeni različiti projekti te će se održati konferencije o raznim temama. Više informacija dostupno je na službenoj stranici sajma i pratećim dokumentima.

Sektori koje pokriva sajam su: promet, turizam, zdravstvene usluge i lječilišni turizam, građevinarstvo, usluge osiguranja, financijske usluge, telekomunikacije, računalne i informacijske usluge, usluge intelektualnog vlasništva, kulturne i rekreacijske usluge, te ostale poslovne usluge.

Sudjelovanje na ovogodišnjem izdanju sajma CIFITS je besplatno.

Molimo sve tvrtke zainteresirane za sudjelovanje na ovogodišnjem sajmu CIFTIS da popune prijavni obrazac na engleskom jeziku dostupnom na poveznici https://en.ciftis.org/ najkasnije do 15. kolovoza 2020.

Since an invitation code is needed in the registration process, please send us the receipt with the information of your company to apply your invitation code.

Obzirom da je potreban kôd za registraciju sudionika (exhibitors), svim zainteresiranima isti će biti dostavljen nakon što zainteresirane tvrtke pošalju ispunjenu tablicu u privitku (receipt) na e-mail adresu Veleposlanstva NR Kine u RH:  hr(at)mofcom.gov.cn

U slučaju potrebe za dodatnim objašnjenjima molimo kontaktirati Veleposlanstvo NR Kine:

Mlinovi 132, 10000 Zagreb

Tel: +385 1 4693008

Fax: +385 1 4637012

Udruženje Obrtnika Bujštine - UOB

Portal Udruženja obrtnika bujštine gdje možete pronaći sve važne i relevantne vijesti vezane za vaš obrt na području grada Umaga, Buja i Novigrada.

Udruženje Obrtnika Bujštine svojim radom doprinosi zbližavanju svojih članova te razmjeni poslovnih ideja, riješavanju njihovih problema i ostavrivanju zajedničkih interesa.

KONTAKT INFO

Adresa : Pozioi 2, ,52470 Umag

Telefon : +385 52 741 851

Mobitel :

E-mail : udruzenje-obrtnika-bujstine@pu.t-com.hr