Obrtničke novine

Poziv na poslovni skup i poslovne razgovore obrtnika i poduzetnika u Celju, 14. rujna 2023. godine

Hrvatska obrtnička komora poziva obrtnike i poduzetnike da se prijave za sudjelovanje na Poslovnim razgovorima obrtnika i poduzetnika koji će se održati 14. rujna 2023. godine u Celju, Slovenija. Ovi razgovori će biti dio 55. Međunarodnog obrtničkog i poduzetničkog sajma u Celju, najvažnijeg sajma malog i srednjeg poduzetništva u regiji.

Poslovni razgovori će uključivati obrtnike i poduzetnike iz sektora kao što su proizvodnja energije iz obnovljivih izvora, pametna tehnologija, robotika, obrada metala, prerada plastičnih masa, izrada alata i strojnih dijelova, automobilska industrija, građevinarstvo, logistika i transport te elektro-industrija. 

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije je glavni organizator ovog poslovnog susreta, a osim hrvatskih obrtnika, pozvani su i poduzetnici iz Slovenije, Austrije, Italije, Njemačke, Bosne i Hercegovine, Turske i Srbije. 

Organizacija samog poslovnog susreta (priprema materijala, najam prostora, domjenak) bit će pokrivena od strane Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije, dok će sudionici sami snositi troškove putovanja i smještaja (hotelskog smještaja).

Prijavljeni sudionici razgovora moći će preuzeti besplatnu ulaznicu za sajam na glavnoj blagajni ulaza sajma Celje te se uputiti do poslovnog centra gdje će se održati poslovni razgovori. Svaki prijavljeni sudionik će dobiti svoju akreditaciju, materijale, informacije i pomoć od djelatnika Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije.

Radni jezik na poslovnim susretima je engleski jezik.

Zainteresirani poduzetnici se mogu prijaviti izravno putem Internet stranice poslovnih razgovora u Celju. Na toj stranici mogu pregledati popis prijavljenih sudionika, program razgovora te uređivati profil svoje tvrtke u listi prijavljenih poduzetnika za poslovne razgovore.

Program razgovora i plan sajma su dostupni na engleskom jeziku putem sljedeće poveznice.

Rok za prijavu sudjelovanja na razgovorima je do 11. rujna 2023. godine.

U periodu od 18. kolovoza do 11. rujna 2023. godine, prijavljeni poduzetnici će putem gore navedenog internetskog portala imati mogućnost samostalno odabrati sugovornike među prijavljenim poduzetnicima iz drugih država koji su im poslovno zanimljivi za razgovore. Organizatori će pripremiti satnice i sugovornike za svakog sudionika, a te informacije će im biti dostavljene elektroničkim putem.

Za sve dodatne informacije i upite, slobodno se obratite Draženu Horvatu na broj telefona 01/48 06 650 ili putem elektroničke pošte na adresu drazen.horvat@hok.hr ili hok@hok.hr.

Iskoristite ovu prigodu i sudjelujte na poslovnim razgovorima uz logističku podršku Hrvatske obrtničke komore. Nakon održanih razgovora, imate mogućnost besplatno obići 55. Međunarodni obrtnički i poduzetnički sajam u Celju, najveću sajamsku priredbu u Republici Sloveniji!

Udruženje Obrtnika Bujštine - UOB

Portal Udruženja obrtnika bujštine gdje možete pronaći sve važne i relevantne vijesti vezane za vaš obrt na području grada Umaga, Buja i Novigrada.

Udruženje Obrtnika Bujštine svojim radom doprinosi zbližavanju svojih članova te razmjeni poslovnih ideja, riješavanju njihovih problema i ostavrivanju zajedničkih interesa.

KONTAKT INFO

Adresa : Pozioi 2, ,52470 Umag

Telefon : +385 52 741 851

Mobitel :

E-mail : udruzenje-obrtnika-bujstine@pu.t-com.hr