Obrtničke novine

Ostanimo odgovorni i oprezni - pridržavajmo se epidemioloških mjera!

Obzirom na uvid u aktualnu situaciju koja nažalost ukazuje na djelomično popuštanje u poštivanju propisanih epidemioloških mjera i preporuka, ovim putem upućujemo apel i zamolbu svim djelatnicima u turizmu i ugostiteljstvu, kao i svim drugim nositeljima turističke ponude u našem gradu, da u nadolazećoj turističkoj sezoni i dalje nastave primjenjivati epidemiološke mjere propisane i preporučene od strane Zavoda za javno zdravstvo, kako bi se naši gosti, ali i mi sami, osjećali sigurno i ugodno.


Pozivamo Vas da posvetite posebnu pažnju na sigurnost svih posjetitelja koji borave u Vašim objektima, te da se pritom pridržavate svih propisanih i preporučenih epidemioloških mjera. Posebno pritom podsjećamo na nošenje zaštitnih maski za lice i rukavica, postavljanje dezificijenata na za to predviđena mjesta, kao i na poštivanje fizičke distance – od razmještaja stolova u ugostiteljskim objektima nadalje. Tu su i druge, detaljnije preporuke za pojedine djelatnosti, koje možete pronaći na mrežnim stranicama HZJZ-a (www.hzjz.hr).

Samo na taj način, odgovornim pristupom i zajedničkim naporima, poštujući mjere opreza i pridržavajući se epidemioloških preporuka, možemo se nadati kako ćemo i u ovim, za turizam teškim vremenima, uspjeti održati našu sredinu sigurnom te se pokazati odgovornim i dobrim domaćinima.

U tom svijetlu podsjećamo Vas i da je najavljeno kako će od 1. srpnja nadležne inspekcije provoditi (među ostalim) kontrolu poštivanja epidemioloških mjera i preporuka, te ističemo kako će lokalni stožeri Civilne zaštite provoditi pojačani nadzor primjene donesenih preporuka, čime će se nastojati sačuvati povoljna epidemiološka situacija.

Stoga još jednom apeliramo i pozivamo – ostanimo odgovorni i oprezni, budimo dobri i savjesni domaćini, čuvajmo svoje goste, svoje zaposlenike, sebe i svoje obitelji!

Zahvaljujemo Vam na suradnji, te želimo Vama i Vašim obiteljima dobro zdravlje i što uspješniju turističku godinu!

Grad Novigrad-Cittanova
Turistička zajednica grada Novigrada-Cittanova
 
Izvor: www.novigrad.hr

Udruženje Obrtnika Bujštine - UOB

Portal Udruženja obrtnika bujštine gdje možete pronaći sve važne i relevantne vijesti vezane za vaš obrt na području grada Umaga, Buja i Novigrada.

Udruženje Obrtnika Bujštine svojim radom doprinosi zbližavanju svojih članova te razmjeni poslovnih ideja, riješavanju njihovih problema i ostavrivanju zajedničkih interesa.

KONTAKT INFO

Adresa : Pozioi 2, ,52470 Umag

Telefon : +385 52 741 851

Mobitel :

E-mail : udruzenje-obrtnika-bujstine@pu.t-com.hr