Obrtničke novine

Pozivamo vas da posjetite 55. Međunarodni obrtnički i poduzetnički sajam u Celju 2023. i štand Hrvatske obrtničke komore

Hrvatska obrtnička komora (HOK) organizira i sufinancira kolektivan nastup svojih članova na 55. Međunarodnom obrtničkom i poduzetničkom sajmu u Celju 2023., koji će se održati od 13. do 17. rujna 2023. godine. Ovaj prestižni sajam okuplja oko 1.000 izlagača iz 34 države širom svijeta, privlačeći impresivan broj posjetitelja (oko 85.000) iz više od 40 zemalja. Sajam je izvanredna prilika za obrtnike i poduzetnike da osobno prezentiraju svoje proizvode i usluge potencijalnim kupcima, istraže tržište, te ostvare nove poslovne kontakte.

Izložbeni program sajma u Celju obuhvaća različite sektore, uključujući poslovne susrete, međunarodna predstavljanja, strojeve i opremu za drvo i metal, opremu od inoxa, elektrotehniku, preradu plastike, gume, obradu metala, strojogradnju, prehranu i ugostiteljstvo, izradu alata za obradu drva, plastike i metala, namještaj i unutarnje uređenje, završne radove u graditeljstvu, alate za uređenje doma i okolice, energetiku, opremu za prehrambenu industriju, mehanizaciju sela, građevinsku mehanizaciju, montažne kuće, proizvode široke potrošnje, IT opremu, stare zanate i tradicijske obrte, turizam i slično.

Hrvatska obrtnička komora organizira nastup po sistemu „ključ u ruke“ – svaki izlagač u sklopu priprema svoje prezentacije na sajmu, uz izložbeni prostor uređen sukladno njegovoj prijavi i potrebama, dobiva i: dva natpisa na štandu, reprezentaciju na štandu, transport eksponata na relaciji Zagreb-Celje-Zagreb i postavu na štandu, dežurnu osobu i domaćicu na štandu, najavu nastupa prema službama sajma, sve potrebne informacije te kompletnu logistiku potrebnu za kvalitetan sajamski nastup.

Štand Hrvatske obrtničke komore i hrvatskih obrtnika smješten je u paviljonu L1 (prvi kat, štand broj 17). Uz centralni info pult bit će prezentirana i ponuda 11 direktnih izlagača članova Komore.

  • "MIA obrt" će predstaviti visokokvalitetne inovativne drvene igračke koje su nagrađene na sajmu autohtonih suvenira i proizvoda "Kvarner Expo u Rijeci 2023".
  • Obrt "APOLLO" iz Zagreba će izložiti kvalitetne i unikatne proizvode kožne galanterije te ručno izrađenih torbica.
  • Također, bit će dostupna ponuda starih zanata i autohtonih proizvoda od obrtnika-majstora iz Krapinsko-zagorske županije.
  • Obrt "RADIONA ZA IZRADU ZUPČASTIH I PUŽNIH PRIJENOSA HABUŠ" će prezentirati svoju ponudu zupčanika i strojnih dijelova. Riječ je o obrtu s desetljećima iskustva koji pruža kompletnu uslugu izrade zupčanika i obrade metala na tržištima u Hrvatskoj i inozemstvu.
  • Obrt "EPO-energetsko procesna oprema" će predstaviti svoje proizvode i usluge u području projektiranja, proizvodnje i plasmana energetsko-procesne opreme, uključujući i ponudu vlastitih alu-profila.
  • Obrt "ELEKTROMEHANIKA Jurišić" će se prvi put predstaviti na sajmu u Celju te izložiti svoje proizvode i usluge u domeni opreme i alata za građevinarstvo i elektro-industriju, uključujući i sigurnosne pojaseve za te gospodarske djelatnosti.
  • Obrt "ZZR DUNI Ljevaonica obojenih metala" će predstaviti novu ponudu usluga lijevanja, dok će obrt "PROMEGA" izlagati svoju proizvodnju konzola, krakova i adaptera za javnu rasvjetu i plastifikaciju metala, uključujući opremu i svjetiljke te obradu metala.
  • Tvrtka "VEDRIŠ d.o.o." proizašla iz obrta "MGV Vedriš" iz Bjelovara će izložiti najnoviju ponudu gromobranskog pribora i ovjesnog materijala, kao i svoje usluge obrade metala.
  • Obrt "LAMELA" s više od 40 godina tradicije u proizvodnji lamela i kočionih sustava iz Međimurja će predstaviti raznovrsnu ponudu lamela i pratećeg pribora za osobna i teretna vozila, traktore i radne strojeve.
  • Na štandu će se također prvi put predstaviti ponuda usluga izrade projekata, tehničke zaštite i procjene od strane obrta "MARIS" iz Rijeke.

Predstavnik Hrvatske obrtničke komore bit će na raspolaganju posjetiteljima štanda za sva dodatna pitanja i informacije. Stoga pozivamo kako domaće, tako i strane posjetitelje sajma u Celju da posjete štand hrvatskih izlagača. U udobnom okruženju uz kavu ili sok, imate priliku pogledati raznoliku ponudu hrvatskih obrtnika te saznati više o radu Hrvatske obrtničke komore.

Tijekom trajanja 55. MOS-a u Celju, 14. rujna 2023. godine, u "Modroj dvorani" Celjskog sajma održat će se poslovni razgovori poduzetnika iz država članica EU i država Jugoistočne Europe. U organizaciji Hrvatske obrtničke komore, sudjelovat će i zainteresirani hrvatski obrtnici i poduzetnici. 

Foto_izvor: Celjski sejem d.d.

Izvor: www.hok.hr

Udruženje Obrtnika Bujštine - UOB

Portal Udruženja obrtnika bujštine gdje možete pronaći sve važne i relevantne vijesti vezane za vaš obrt na području grada Umaga, Buja i Novigrada.

Udruženje Obrtnika Bujštine svojim radom doprinosi zbližavanju svojih članova te razmjeni poslovnih ideja, riješavanju njihovih problema i ostavrivanju zajedničkih interesa.

KONTAKT INFO

Adresa : Pozioi 2, ,52470 Umag

Telefon : +385 52 741 851

Mobitel :

E-mail : udruzenje-obrtnika-bujstine@pu.t-com.hr