Obrtničke novine

Završila humanitarna akcija HOK-a „Obrtnici za stradale od potresa“

Nakon razornog potresa koji je pogodio područje Sisačko-moslavačke županije, Hrvatska obrtnička komora 31. prosinca 2020. pokrenula je humanitarnu akciju „Obrtnici za stradale od potresa“ kako bi se prikupila dodatna novčana sredstva za pomoć obrtnicima kojima je potres onemogućio i ugrozio poslovanje.

Humanitarna akcija završila je 30. ožujka 2021. Većina sredstva donirana putem namjenskog žiro računa bit će raspoređena obrtnicima kojima je pomoć najpotrebnija, dok će se dio usmjeriti za sanaciju prostora obrtničke komore i udruženja oštećenih uslijed potresa. Ovim putem zahvaljujemo svima koji su svojim prilogom sudjelovali i podržali ovu akciju kroz koju će se pružiti potpora obrtnicima sa stradalih područja.

Izvor: www.hok.hr

Udruženje Obrtnika Bujštine - UOB

Portal Udruženja obrtnika bujštine gdje možete pronaći sve važne i relevantne vijesti vezane za vaš obrt na području grada Umaga, Buja i Novigrada.

Udruženje Obrtnika Bujštine svojim radom doprinosi zbližavanju svojih članova te razmjeni poslovnih ideja, riješavanju njihovih problema i ostavrivanju zajedničkih interesa.

KONTAKT INFO

Adresa : Pozioi 2, ,52470 Umag

Telefon : +385 52 741 851

Mobitel :

E-mail : udruzenje-obrtnika-bujstine@pu.t-com.hr