Obrtničke novine

Održan webinar na temu „ E-Trgovina” i „Alternativno rješavanje sporova”

Svi polaznici okruglog stola i webinara koji uspješno polože test dobiti će potvrdu o istome temeljem koje će moći ostvariti pogodnosti u sklopu usluga HOK-a iz područja e-trgovine i ARS-a

Hrvatska obrtnička komora, partner u projektu Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja „Promocija poduzetništva“, kroz svoje aktivnosti Suda časti i Centra za mirenje pri Hrvatskoj obrtničkoj komori promovira poduzetništvo i samozapošljavanje, proširenje poslovanja prvenstveno e-trgovinu te korištenje alternativnog i online rješavanja sporova kao potporu sigurnijem poslovanju malih poduzetnika.

Stoga je u sklopu projekta „Promocija poduzetništva„ održan online okrugli stol kao blok webinar na temu „ E-Trgovina” i „Alternativno rješavanje sporova” za sudionike iz Dubrovnika i okruženja.

Webinar je trajao dva sata tijekom kojeg su predavači Siniša Begović i Suzana Kolesar govorili o modelima e-Trgovine, mjerenju učinka digitalnog marketinga kao i o ključnim elementima pri kreiranju sadržaja. Također govorilo se i o alternativno rješavanju sporova, zašto poduzetnicima treba ARS, koje vrste ARS-a se mogu koristiti u Hrvatskoj i u prekograničnom poslovanju te kako funkcionira on-line rješavanje sporova.

Tijekom druge polovice prosinca na internetskoj stranici www.budipoduzetnik.eu  bit će moguće pristupiti polaganju testa iz e-trgovine i alternativnog rješavanja sporova.

Svi polaznici koji uspješno polože test dobit će potvrdu temeljem koje će moći ostvariti pogodnosti u sklopu usluga HOK-a iz područja e-trgovine i ARS-a.

Za svakog sudionika online okruglog stola, po izlasku iz tiska, osiguran je besplatni primjerak Vodiča kroz e-trgovinu i alternativno rješavanje sporova, koji će se u elektroničkom obliku nalaziti i na web stranici projekta te će biti dostupan svim sudionicima bez naknade.

Pogledajte video o projektu i ovoj edukaciji na: https://youtu.be/IjAU-vvVhpc

Svrha projekta „Promocija poduzetništva“ (KK.03.1.2.24.0001) je organizacija i provedba aktivnosti namijenjenih promoviranju uspješnosti poslovanja te širenje i promicanje priča o uspjehu malih i srednjih poduzetnika čime bi se omogućilo stvaranje pozitivnog poslovnog okruženja kao temelja za osnivanje, rast i razvoj mikro, malih i srednjih poduzetnika.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj (EFRR) temeljem Operativnog programa Konkurentnost i kohezija (OPKK) 2014.-2020. Korisnik u projektu je Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja RH, a partneri su uz Hrvatsku obrtničku komoru, Hrvatska gospodarska komora i Hrvatska udruga poslodavaca.

Za više informacija sudionici se mogu s upitom obratiti projektu na www.budipoduzetnik.eu , gdje mogu pratiti i sve novosti kao i na FB stranici https://www.facebook.com/BudiPoduzetnikHOK te Youtube stranici https://www.youtube.com/channel/UCYUKHPROxEeNWvVvUhAP2TQ projekta.

Izvor: ww.hok.hr

Udruženje Obrtnika Bujštine - UOB

Portal Udruženja obrtnika bujštine gdje možete pronaći sve važne i relevantne vijesti vezane za vaš obrt na području grada Umaga, Buja i Novigrada.

Udruženje Obrtnika Bujštine svojim radom doprinosi zbližavanju svojih članova te razmjeni poslovnih ideja, riješavanju njihovih problema i ostavrivanju zajedničkih interesa.

KONTAKT INFO

Adresa : Pozioi 2, ,52470 Umag

Telefon : +385 52 741 851

Mobitel :

E-mail : udruzenje-obrtnika-bujstine@pu.t-com.hr