Obrtničke novine

Info dan HBOR-a i HAMAG-a - 11.04.2024.

Udruženje Obrtnika Bujštine-Umag u suradnji sa Hrvatskom bankom za obnovu i razvitak i Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije organizira Info dan u četvrtak 11.04.2024.

Individualni razgovori poduzetnika s voditeljicom Područnog ureda HBOR-a za Istru, gospođom Cinziom Zubin i višom analitičarkom gospođom Milom Ćorić održat će se u prostorijama Udruženja obrtnika Bujštine-Umag, Umag, Pozioi 2, u

četvrtak 11. travnja 2024. godine u vremenu od 9,30 do 12 sati.

Poseban naglasak je na informiranju o programima iz okvira Nacionalnog programa za oporavak i otpornost te preostalih programa HBOR-a i HAMAG-a.

Svi zainteresirani poduzetnici ili oni koji to planiraju postati mogu se prijaviti za besplatno stručno savjetovanje o mogućnostima kreditiranja, odnosno financiranja investicijskih ulaganja ili drugih aktivnosti putem programa HBOR-a i HAMAG-a na sljedeće kontakte:

052/219-218 ili czubin@hbor.hr – Prijave su obavezne!

NAPOMENA (obzirom na upite): besplatno stručno savjetovanje će se održati kroz individualne razgovore, dakle 1 na 1, a ne grupno (dakle, ne radi se o predavanju koje traje od 9,30 do 12) – iz tog su razloga obavezne prijave radi dogovora pojedinačnog termina.

VAŽNO: Termin ćete dobiti negdje između 9,30 i 12 sati, a svako pojedinačno savjetovanje traje cca 20-30 min.

Udruženje Obrtnika Bujštine - UOB

Portal Udruženja obrtnika bujštine gdje možete pronaći sve važne i relevantne vijesti vezane za vaš obrt na području grada Umaga, Buja i Novigrada.

Udruženje Obrtnika Bujštine svojim radom doprinosi zbližavanju svojih članova te razmjeni poslovnih ideja, riješavanju njihovih problema i ostavrivanju zajedničkih interesa.

KONTAKT INFO

Adresa : Pozioi 2, ,52470 Umag

Telefon : +385 52 741 851

Mobitel :

E-mail : udruzenje-obrtnika-bujstine@pu.t-com.hr