Obrtničke novine

Drugi javni poziv - Covid potpora za putničke agencije - rok 6.9.2021.

Ministarstvo turizma i sporta objavilo je drugi Javni poziv za dodjelu potpora male vrijednosti za pomoć putničkim agencijama i organizatorima putovanja, koji je otvoren do 6. rujna 2021.

Predmet javnog poziva je dodjela bespovratnih novčanih sredstava Ministarstva turizma i sporta turističkim agencijama za nadoknadu dijela ili svih troškova poslovanja uključujući i trošak povrata sredstava (avansa) putnicima koji su uplatili, a nisu realizirali svoja putovanja. Pravo na potporu imaju turističke agencije čiji je pad poslovanja u 2020. godini bio najmanje 75% u odnosu na 2019. godinu.

Podsjetimo kako je Ministarstvo turizma i sporta 9. srpnja 2021. objavilo Javni poziv za provedbu Programa potpora male vrijednosti za pomoć pogođenim djelatnostima iz turističkog sektora za pokretanje i normalizaciju tekućeg poslovanja uslijed aktualne pandemije COVID-a 19, koji je bio otvoren do 30. srpnja 2021.  

Na Javni poziv ukupno se prijavilo 314 putničkih agencija. Nakon završetka roka drugog Javnog poziva slijedi donošenje Odluke o dodjeli bespovratnih novčanih sredstava te potpisivanje Ugovora s odobrenim prijaviteljima i isplata odobrenih potpora.

Sva pitanja vezana za Javni poziv mogu se postaviti isključivo elektroničkom poštom, slanjem upita na slijedeću e-mail adresu: potpore-agencije(at)mints.hr .

Svu dokumentaciju i informacije vezano za Javni poziv dostupne su na službenoj web stranici Ministarstva turizma i sporta https://mint.gov.hr/javni-pozivi-i-natjecaji-11414/t-u-r-i-z-a-m/22181.

(Izvor: MINT)

Udruženje Obrtnika Bujštine - UOB

Portal Udruženja obrtnika bujštine gdje možete pronaći sve važne i relevantne vijesti vezane za vaš obrt na području grada Umaga, Buja i Novigrada.

Udruženje Obrtnika Bujštine svojim radom doprinosi zbližavanju svojih članova te razmjeni poslovnih ideja, riješavanju njihovih problema i ostavrivanju zajedničkih interesa.

KONTAKT INFO

Adresa : Pozioi 2, ,52470 Umag

Telefon : +385 52 741 851

Mobitel :

E-mail : udruzenje-obrtnika-bujstine@pu.t-com.hr