Obrtničke novine

WINE EnoGASTRO VIP Event - NOVIGRAD 31.03.2022.

Wine EnoGASTRO VIP Event nastavlja svoju tradiciju. Ovo je šesta uzastopna godina a u Istri naš domaćin je NOVIGRAD !

Event će se održati u Marini & Hotelu Nautica 31. ožujka 2022.g. s početkom u 14 sati. Bogati program edukacija i druženja traje do 19 sati. 

Iznimno kvalitetan edukativni program obogaćen je vrlo posebnim edukacijskim gastronomskim prezentacijama raznih lokalnih specijaliteta.

Ulaz je BESPLATAN, no moguć isključivo gostima koji su dobili pozivnicu te se prijavili na prijavnici. Event će se održati sukladno aktualnim COVID mjerama!
Vlasnici HORECA objekata (hotela, restorana, konoba, barova...) direktori hotela, nabave ili voditelji hrane i pića,.. koji žele biti dio eventa mogu se obratiti s iskazanim interesom na: info(at)dantes.biz .

Kako biste na vrijeme saznali sve o eventima pozivamo Vas da stranicu WINE ENOGASTRO VIP EVENT pratite na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu!
Cjelokupni program, popis govornika i predavača, partnera kao i sve ostale informacije možete pronaći na web stranici  https://www.dantes.biz

Dantes Begić
Direktor/CEO
Agencija Ricerca Mercato

+385 98 386 330

info(at)dantes.biz

https://dantes.biz

Brestovice 45, 51215 Kastav, Hrvatska

Udruženje Obrtnika Bujštine - UOB

Portal Udruženja obrtnika bujštine gdje možete pronaći sve važne i relevantne vijesti vezane za vaš obrt na području grada Umaga, Buja i Novigrada.

Udruženje Obrtnika Bujštine svojim radom doprinosi zbližavanju svojih članova te razmjeni poslovnih ideja, riješavanju njihovih problema i ostavrivanju zajedničkih interesa.

KONTAKT INFO

Adresa : Pozioi 2, ,52470 Umag

Telefon : +385 52 741 851

Mobitel :

E-mail : udruzenje-obrtnika-bujstine@pu.t-com.hr