Obrtničke novine

HOK i MMM AGRAMSERVIS d.o.o. potpisali Sporazum o suradnji – povoljnije fiskalne blagajne za obrtnike

MMM Agramservis d.o.o. najpoznatiji je hrvatski servisni centar i distributer mobilne telefonije. Poslovnu filozofiju zasniva na stavljanju potreba korisnika na prvo mjesto. Na isti način pristupa razvijanju korektnih partnerskih odnosa u kojima za potrebe svojih partnera kreira specifične usluge te je tako sklapanjem ove suradnje odlučio članovima Hrvatske obrtničke komore omogućiti povoljniju nabavu roba i usluga iz svog asortimana.

Agramservis ovlašten je za popravak gotovo svih poznatih brendova mobitela (pa i onih za koje možda niste čuli). Posjeduje sve potrebne certifikate i opremu, a serviseri Agramservisa stručni su i pouzdani.

Uz uslugu servisiranja tvrtka AGRAMSERVIS d.o.o. u svojoj trgovini SMARTSON , nudi i veliki izbor mobitela, pametnih telefona i tableta, kao što su: Samsung, Lenovo, HTC, CAT, SONY, Nokia, LG, Huawei i Cubot. Osim mobilnih telefona i tableta, u Smartsonu ćete naći i širok izbor originalne dodatne opreme i ostalog komplementarnog pribora kao što su: silikonske torbice, maskice, zaštitne futrole, folije za ekran, punjači, slušalice, kabeli i dr. Za Samsung, HTC, iPhone, LG, Lenovo, Huawei i ostale brandove mobitela SanDisk SD i SD micro (microSDHC) memorijske kartice.

Razumijevajući potrebe obrtnika u svakodnevnom poslovanju, važno je istaknuti da tvrtka MMM AGRAMSERVIS d.o.o. nudi članovima HOK-a i popust na fiskalne blagajne!

Uz navedeno popusti za članove HOK-a odnose se i na proizvode i usluge asortimana bijele tehnike Amica, TCL TV uređaja i gigaset fiksne telefone.

Nešto više o partneru i asortimanu proizvoda i usluga koje nudi možete pronaći na web stranicama: 

https://www.smartson.hr

https://www.agramservis.hr

Fiskalna blagajna_Abacus sve u jednom blagajna
Fiskalna blagajna_Abacus mini sve u jednom blagajna
 
 
 Izvor: www.hok.hr

Udruženje Obrtnika Bujštine - UOB

Portal Udruženja obrtnika bujštine gdje možete pronaći sve važne i relevantne vijesti vezane za vaš obrt na području grada Umaga, Buja i Novigrada.

Udruženje Obrtnika Bujštine svojim radom doprinosi zbližavanju svojih članova te razmjeni poslovnih ideja, riješavanju njihovih problema i ostavrivanju zajedničkih interesa.

KONTAKT INFO

Adresa : Pozioi 2, ,52470 Umag

Telefon : +385 52 741 851

Mobitel :

E-mail : udruzenje-obrtnika-bujstine@pu.t-com.hr