Obrtničke novine

Održana 2. sjednica Ceha uslužnog obrta i obrta za intelektualne usluge gospodarskog karaktera HOK-a

U ponedjeljak 23. listopada 2023. godine u prostorijama Obrtničke komore Karlovačke županije održana je 2. sjednica Ceha uslužnog obrta i obrta za intelektualne usluge gospodarskog karaktera HOK-a.

Sjednicu je vodila predsjednica Ceha Sandra Toth, a prisustvovalo je 11 od 16 imenovanih članova, uz domaćine Obrtničke komore Karlovačke županije i Udruženja obrtnika Karlovac. Ceh je donio Plan i program rada u 2024. godini koji obuhvaća održavanje edukativnih radionica, koordinaciju rada cehova pri područnim obrtničkim komorama, informiranje članstva o aktualnim izmjenama zakonske regulative i plan održavanja sjednica.

Kroz konstruktivnu raspravu, usuglašene su i teme edukacija za obrtnike koje bi se održale tijekom sljedeće godine, a one se prvenstveno odnose na organizaciju računovodstvenog simpozija u cilju edukacije računovođa i razvoja financijske pismenosti. Osim toga, predlaže se da se pod nazivom Start up obrtnik obrade teme digitalnog marketinga, društvenih mreža i brendiranja proizvoda.

Izvor: www.hok.hr

Udruženje Obrtnika Bujštine - UOB

Portal Udruženja obrtnika bujštine gdje možete pronaći sve važne i relevantne vijesti vezane za vaš obrt na području grada Umaga, Buja i Novigrada.

Udruženje Obrtnika Bujštine svojim radom doprinosi zbližavanju svojih članova te razmjeni poslovnih ideja, riješavanju njihovih problema i ostavrivanju zajedničkih interesa.

KONTAKT INFO

Adresa : Pozioi 2, ,52470 Umag

Telefon : +385 52 741 851

Mobitel :

E-mail : udruzenje-obrtnika-bujstine@pu.t-com.hr