Obrtničke novine

Poziv - trening za obrtnike i poduzetnike u projektu „Spremni za prava potrošača“ – 15. rujna 2021.

Pozivamo Vas na sudjelovanje na treningu iz područja prava potrošača u digitalno doba koji se u sklopu projekta „Spremni za prava potrošača“ (“Consumer Law Ready“) održava online dana 15. rujna 2021. (srijeda) od 9,30 do 15,00 sati.

Za besplatni trening se obrtnici, mikro, mali i srednji poduzetnici mogu prijaviti preko obrasca na web stranici:

https://xdigital.hr/consumer-law-ready/?fbclid=IwAR06EO9R-zjiFtb6Vcx4qHjTsGQJd8GDvc1E2nYfae_LUfWvo4S4mY3sto0

 Trening će se održati online preko platforme ZOOM.

Napominjemo da za pristup platformi nije potrebno imati ZOOM aplikaciju instaliranu na kompjutoru, dovoljno kliknuti na link koji će sudionicima terninga biti dostavljen nakon prijave preko web gornje web stranice.

Molimo sudionike da se priključe na ZOOM desetak minuta prije početka treninga, nakon čega će im biti omogućeno sudjelovanje.

Program treninga i informacije o projektu dostavljamo u privitku.

Svi polaznici treninga dobiti će europski certifikat i mogu preko stranice projekta https://www.consumerlawready.eu pristupiti gotovim materijalima iz pet važnih područja kako bi izbjegli sankcije nadležnih inspekcijskih službi i iskoristili poznavanje potrošačkog prava kao svoju konkurentsku prednost na domaćem kao i europskom tržištu, a posebno pri online prodaji.

Hrvatska obrtnička komora nacionalni je partner u projektu.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti se na kontakt info@xdigital.com certificiranog trenera Senada Njemečeka, vlasnika obrta X DIGITAL, za promidžbu i trgovinu.

Udruženje Obrtnika Bujštine - UOB

Portal Udruženja obrtnika bujštine gdje možete pronaći sve važne i relevantne vijesti vezane za vaš obrt na području grada Umaga, Buja i Novigrada.

Udruženje Obrtnika Bujštine svojim radom doprinosi zbližavanju svojih članova te razmjeni poslovnih ideja, riješavanju njihovih problema i ostavrivanju zajedničkih interesa.

KONTAKT INFO

Adresa : Pozioi 2, ,52470 Umag

Telefon : +385 52 741 851

Mobitel :

E-mail : udruzenje-obrtnika-bujstine@pu.t-com.hr