Obrtničke novine

Nova, multifunkcionalna web stranica Udruženja obrtnika bujštine

Poštovane/i obrtnice/i !

Udruženje obrtnika Bujštine ima novu web stranicu na kojoj možete pratiti razne novosti i informacije. Kako biste najbrže i najlakše dobivali informacije vezane za poslovanje obrta, iste možete dobivati i na vaš mail, a kraće informacije (kao što su pozivi) možete primati i putem SMS-a.

Za dostavu informacija putem maila putem maila ili SMS-a potrebno je da ispunite PRIVOLU koja se nalazi kao prilog Pozdravnom pismu na ovom linku https://udruzenjeobrtnikabujstine.hr/informator/13/pozdravno-pismo, te je ispunjenu PRIVOLU potrebno dostaviti na mail udruženja: uo.umag@hok.hr

Također vas obavještavamo da na novoj web stranici postoji mogućnost VAŠEG OGLAŠAVANJA UNUTAR WEB STRANICE Udruženja obrtnika Bujštine ( kao osnovne informacije ili kao funkcionalna web stranica ), a što možete vidjeti pod rubrikom: ČLANOVI.  

Ukoliko se želite i vi oglašavati potrebno je da popunite pristupnicu i popunjenu PRISTUPNICU dostavite na mail: uo.umag@hok.hr, te će vam nakon zaprimljenje popunjene pristupnice biti dostavljeni pristupni podaci kako biste mogli upravljati svojim korisničkim računom.
Udruženje Obrtnika Bujštine - UOB

Portal Udruženja obrtnika bujštine gdje možete pronaći sve važne i relevantne vijesti vezane za vaš obrt na području grada Umaga, Buja i Novigrada.

Udruženje Obrtnika Bujštine svojim radom doprinosi zbližavanju svojih članova te razmjeni poslovnih ideja, riješavanju njihovih problema i ostavrivanju zajedničkih interesa.

KONTAKT INFO

Adresa : Pozioi 2, ,52470 Umag

Telefon : +385 52 741 851

Mobitel :

E-mail : udruzenje-obrtnika-bujstine@pu.t-com.hr