Obrtničke novine

VODIČ ZA POSLOVANJE U OBRTU

S ciljem pružanja podrške poslovanju obrtnika Hrvatska obrtnička komora pripremila je Vodič za poslovanje u obrtu, namijenjen obrtnicima, ali i onima koji će to tek postati. 

 

Trenutno je u Republici Hrvatskoj više od 112 tisuća obrtnika, s gotovo 222 tisuće zaposlenih u obrtima, što svjedoči o snazi i važnosti obrtništva. Naša želja je da su obrtnici sve brojniji i sve snažniji te maksimalno informirani o svojim pravima i obavezama.

S obzirom na različite prednosti svakog oblika poduzetništva, ključno je pažljivo procijeniti specifičnu situaciju i okolnosti te odabrati ono što najbolje odgovara konkretnim prilikama.

Stoga, Vodič pruža osnovne informacije na jednostavan način, obuhvaćajući teme kao što su otvaranje obrta, zapošljavanje radnika, obrazovanje u obrtu, minimalni tehnički uvjeti, porezi, doprinosi i druge financijske obveze, računovodstveno poslovanje, financiranje obrta i slično.

Za sva dodatna pojašnjenja i pitanja, slobodno kontaktirajte Savjetodavne službe na e-mail: savjetodavna-sluzba@hok.hr ili broj telefona: 01 48 06 666.

Vodič za poslovanje u obrtu (hok.hr)

izvor: HOK

Udruženje Obrtnika Bujštine - UOB

Portal Udruženja obrtnika bujštine gdje možete pronaći sve važne i relevantne vijesti vezane za vaš obrt na području grada Umaga, Buja i Novigrada.

Udruženje Obrtnika Bujštine svojim radom doprinosi zbližavanju svojih članova te razmjeni poslovnih ideja, riješavanju njihovih problema i ostavrivanju zajedničkih interesa.

KONTAKT INFO

Adresa : Pozioi 2, ,52470 Umag

Telefon : +385 52 741 851

Mobitel :

E-mail : udruzenje-obrtnika-bujstine@pu.t-com.hr