Obrtničke novine

Konferencija „Demografski izazovi u Europskoj uniji“

Europski gospodarski i socijalni odbor (EGSO) organizira konferenciju „Demografski izazovi u Europskoj uniji“, u četvrtak, 14. studenog 2019. godine u 13.30 sati, Hrvatska obrtnička komora, Ilica 49/II, Zagreb.

Povodom predstojećeg hrvatskog predsjedavanja Vijećem Europske unije, sastanak Predsjedništva EGSO-a, koji se svake godine zakazuje u studenom, ove će se godine održati u Zagrebu. Nakon sastanka održat će se rasprava o demografskim izazovima u EU-u.

Vesna Bedeković, ministrica demografije, obitelji, mladih i socijalne politike Republike Hrvatske i Dubravka Šuica, zastupnica u Europskom parlamentu i kandidatkinja za potpredsjednicu Europske komisije za demokraciju i demografiju pozvane su da otvore konferenciju.
Govornici će biti Agnieszka Chłoń-Domińczak, izvanredna profesorica na Warsaw School of Economics i Stjepan Šterc, docent na Sveučilištu u Zagrebu, kao i članovi triju skupina EGSO-a.

U raspravi će sudjelovati i brojni predstavnici organizacija civilnog društva u Hrvatskoj.
Nacrt programa nalazi se u prilogu:

 
Izvor:www.hok.hr

Udruženje Obrtnika Bujštine - UOB

Portal Udruženja obrtnika bujštine gdje možete pronaći sve važne i relevantne vijesti vezane za vaš obrt na području grada Umaga, Buja i Novigrada.

Udruženje Obrtnika Bujštine svojim radom doprinosi zbližavanju svojih članova te razmjeni poslovnih ideja, riješavanju njihovih problema i ostavrivanju zajedničkih interesa.

KONTAKT INFO

Adresa : Pozioi 2, ,52470 Umag

Telefon : +385 52 741 851

Mobitel :

E-mail : udruzenje-obrtnika-bujstine@pu.t-com.hr