Obrtničke novine

Javni poziv za sudjelovanje u obilježavanju Svjetskog dana turizma u Istri 2020. godine

Svjetski dan turizma u cijelome svijetu obilježava se 27. rujna, a ovogodišnje geslo pod kojim se održava je TOURISM & RURAL DEVELOPMENT / TURIZAM I RURALNI RAZVOJ.

Nakon što smo uspješno proveli inicijativu za otvaranje turističke godine i pokretanje turizma u Istri, koja je u izvanrednim okolnostima uzrokovanih pandemijom COVID-19 uspjela u dva dana privući preko 100 atrakcija i 5.000 posjetitelja diljem Istre, Upravni odjel za turizam Istarske županije i ove godine organizira obilježavanje Svjetskog dana turizma.

Pozivamo Vas stoga da pozovete i animirate pravne i fizičke osobe, odnosno ponuditelje turističkih i s turizmom povezanih usluga koji djeluju na Vašem području, da se uključe, kako bi našu turističku ponudu zajednički učinili dostupnijom svim građanima i posjetiteljima Istre dana 

26. i 27. RUJNA 2020. (SUBOTA I NEDJELJA) NA PODRUČJU CIJELE ISTARSKE ŽUPANIJE.

Među svim pristiglim prijavama odabrati ćemo one koje se uklapaju u naše razvojne prioritete, posebice one koji posluju u skladu s principima održivog i odgovornog razvoja, te koji doprinose podizanju kvalitete i produženju turističke sezone, kreiranju doživljaja, zapošljavanju i ravnomjernom razvoju turizma Istre.

Prijave se mogu sastojati u pružanju besplatnih usluga ili s popustom do 50%, a vrše se slanjem ispunjenog obrasca prijavnice, koji se nalazi u privitku, na e-mail adresu edi.akilic(at)istra-istria.hr ili turizam(at)istra-istria.hr.

KRAJNJI ROK ZA PRIJAVU JE PETAK 11. RUJNA 2020.

Izvor: Istarska županija

SDT_2020_-_PRIJAVNICA (5)

Udruženje Obrtnika Bujštine - UOB

Portal Udruženja obrtnika bujštine gdje možete pronaći sve važne i relevantne vijesti vezane za vaš obrt na području grada Umaga, Buja i Novigrada.

Udruženje Obrtnika Bujštine svojim radom doprinosi zbližavanju svojih članova te razmjeni poslovnih ideja, riješavanju njihovih problema i ostavrivanju zajedničkih interesa.

KONTAKT INFO

Adresa : Pozioi 2, ,52470 Umag

Telefon : +385 52 741 851

Mobitel :

E-mail : udruzenje-obrtnika-bujstine@pu.t-com.hr