Obrtničke novine

Blagdanska čestitka predsjednika Hrvatske obrtničke komore Dragutina Ranogajca

Drage obrtnice i obrtnici,

kraj svake godine obilježen je razmišljanjima o prilikama koje nam je ona donijela, ali i preprekama s kojima smo se morali suočiti.

Obrtništvo je uvijek bilo i jest temelj gospodarstva naše zemlje, a cilj nam je da upravo naši obrtnici budu prepoznati kao karika bez koje se ono ne može održati. Zato radimo na tome da kroz unaprjeđenje zakonodavnog okvira i osiguranjem brojnih pogodnosti olakšamo poslovanje obrtnika. Hrvatska obrtnička komora predstavlja interese svih hrvatskih obrtnika, a naši su članovi naš najveći potencijal. Uvjeren sam da uz vlastite snage i sposobnosti, uz složnost i zajedništvo, imamo šansu odgovoriti na sve probleme koji nam se nađu na putu. 

Ova božićna čestitka daje mi priliku da svim obrtnicama i obrtnicima kažem hvala. Hvala za povjerenje, za podršku, za poticaj. Hvala što ste nas motivirali da zajedničkim snagama gradimo bolju budućnost hrvatskog obrtništva. U predstojećoj godini čekaju nas novi izazovi. Svjesni smo koliko posla je pred nama, ali isto tako smo spremni na predan rad. 

Vama i vašim obiteljima, u ime Hrvatske obrtničke komore i svoje osobno ime, želim da ove blagdane provedete u miru i ljubavi. Neka Vam nova 2020. godina donese zdravlje i sreću, ali i poslovne uspjehe.

Izvor: www.hok.hr

Udruženje Obrtnika Bujštine - UOB

Portal Udruženja obrtnika bujštine gdje možete pronaći sve važne i relevantne vijesti vezane za vaš obrt na području grada Umaga, Buja i Novigrada.

Udruženje Obrtnika Bujštine svojim radom doprinosi zbližavanju svojih članova te razmjeni poslovnih ideja, riješavanju njihovih problema i ostavrivanju zajedničkih interesa.

KONTAKT INFO

Adresa : Pozioi 2, ,52470 Umag

Telefon : +385 52 741 851

Mobitel :

E-mail : udruzenje-obrtnika-bujstine@pu.t-com.hr