Obrtničke novine

Kozmetičari - radionica 7.11.2023. u Udruženju obrtnika Pula

Dana  07.11.2023. u Udruženju obrtnika Pula, Ulica Sv. Felicite 5/A ( Monte Magno ) od 9,00 – 13,00 sati  održti će se predstavljanje noviteta novih kozmetičkih proizvoda, profesionalnih aparata i novih tretmana. 

Iz programa:

Za sudionike edukacije organizirat će se tretman rituel d‘hiver oriental, brza, učinkovita i topla zimska njega ekstraktima šafrana i izoflavonima protiv starenja, tretman PRESTIGE uz uporabu i prezentacija medicinsko- kozmetičkih uređaja Jean dArcel , kao i izložba proizvoda po promotivnim cijenama. Posebne promotivne cijene ove godine osigurali smo za maske (maske u prahu, tople, gumene, kremaste, pjenaste…) Vi ćete izabrati najbolju i osigurati popust za kupnju maski od 20 %.

Više o programu radionice možete pročitati u pozivnici u prilogu.

Svoj dolazak potrebno je potvrditi na mail: artaestetic@yahoo.com ili na broj mobitela 098 234 274 (Dražen Petrić) do 18.10.2023. kako bi Vam organizator mogao osigurati što kvalitetniji boravak na danu edukacije i usavršavanja.

Pozivnica - protokol prezentacije

 

Udruženje Obrtnika Bujštine - UOB

Portal Udruženja obrtnika bujštine gdje možete pronaći sve važne i relevantne vijesti vezane za vaš obrt na području grada Umaga, Buja i Novigrada.

Udruženje Obrtnika Bujštine svojim radom doprinosi zbližavanju svojih članova te razmjeni poslovnih ideja, riješavanju njihovih problema i ostavrivanju zajedničkih interesa.

KONTAKT INFO

Adresa : Pozioi 2, ,52470 Umag

Telefon : +385 52 741 851

Mobitel :

E-mail : udruzenje-obrtnika-bujstine@pu.t-com.hr