Obrtničke novine

13. Festival vjenčanja 18. i 19. siječnja u Zadru

U prostoru Arsenala u Zadru 18. i 19. siječnja 2020. godine u sklopu manifestacije i festivala pripremljen je zanimljiv dvodnevni program za sve posjetitelje. 
Na Festivalu vjenčanja će svim izlagačima, kojih ima preko 50, biti omogućeno predstavljanje svog obrta/tvrtke kroz intervju, koji će se izravno prenositi na video zidu u samom Arsenalu, a ujedno i na društvenim mrežama Festivala vjenčanja. U popodnevnim terminima posjetitelje očekuje video prezentacija vjenčanica. 
Ove godine Festival će obogatiti i retrospektivna izložba proteklih festivala, koja će biti postavljena na nekoliko punktova u Arsenalu. 

Pozivamo mladence da nas posjete i iskoristite festivalski popust naših izlagača salona vjenčanica, svečanih haljina, cvjećara, frizera, kozmetičara, fotografa, snimatelja, sala za vjenčanje, slastičara, zlatara, grafičara, dekoratera balonima i dr.

Kao i prethodnih godina za glavnu nagradnu igru pobrinuo se pokrovitelj agencija Terra travel, sa putovanjem „Mistična Venecija i otoci lagune“.

Organizator Festivala: Udruženje obrtnika Zadar

Partner Festivala: Ilirija d.d. i Arsenal

Sponzori Festivala: Zadarska Županija, Grad Zadar, Obrtnička komora Zadarske županije, 

Medijski pokrovitelji Festivala: 057 portal i radio, ezadar, Zadarski list, Narodni list, Antena Zadar, Vjenčanje ponuda, Radio Benkovac, Diadora TV, Adriatic TV.

Radno vrijeme sajma u subotu i nedjelju od 10,00 do 20,00 sati.

Ulaz je slobodan.

Izvor:www.hok.hr

Udruženje Obrtnika Bujštine - UOB

Portal Udruženja obrtnika bujštine gdje možete pronaći sve važne i relevantne vijesti vezane za vaš obrt na području grada Umaga, Buja i Novigrada.

Udruženje Obrtnika Bujštine svojim radom doprinosi zbližavanju svojih članova te razmjeni poslovnih ideja, riješavanju njihovih problema i ostavrivanju zajedničkih interesa.

KONTAKT INFO

Adresa : Pozioi 2, ,52470 Umag

Telefon : +385 52 741 851

Mobitel :

E-mail : udruzenje-obrtnika-bujstine@pu.t-com.hr