Obrtničke novine

Platforma Preporukica.hr pruža posebne pogodnosti za članstvo Hrvatske obrtničke komore u projektu HOK Zajednička nabava

Tvrtka Bebabit d.o.o. na tržište je plasirali platformu preporukica.hr  koja omogućava poduzetnicima da vrlo jednostavno i u svega nekoliko klikova bez ikakvih stručnih znanja, rizika i ulaganja, postave i promoviraju vlastite usluge na internetu. Nešto što je ranije uključivalo ulaganja koja se broje u desecima tisuća kuna preporukica.hr to omogućava bez ulaganja i rizika. Svi pružatelji usluga koji žele razvijati svoje poslovanje i pronaći nove klijente sada imaju mogućnost da to učine krajnje jednostavno i efikasno. 

Platforma za pružatelje usluga pronalazi adekvatne poslove i klijente te ih putem najnaprednijih računalnih tehnologija spaja sa istima radi realizacije posla. Na ovaj način otklonili smo sve rizike i potrebna ulaganja, a pružatelji usluga na platformi plaćaju samo unaprijed definiranu naknadu za krajnji rezultat, dakle spajanje sa novim klijentom. Ovakav način promocije i marketinga otklanja sve kompleksnosti i ulaganja sa malog poduzetnika i istovremeno omogućava jednostavan način dolaska do novih klijenata, rast prihoda i razvoj poslovanja bez rizičnih ulaganja.

Detaljnije informacije možete pronaći na linku:

https://www.hok.hr/pogodnosti/hok-zajednicka-nabava/partneri/bebabit-doo

https://www.preporukica.hr/promo/hok

https://www.preporukica.hr/

Izvor: wwww.hok.hr

Udruženje Obrtnika Bujštine - UOB

Portal Udruženja obrtnika bujštine gdje možete pronaći sve važne i relevantne vijesti vezane za vaš obrt na području grada Umaga, Buja i Novigrada.

Udruženje Obrtnika Bujštine svojim radom doprinosi zbližavanju svojih članova te razmjeni poslovnih ideja, riješavanju njihovih problema i ostavrivanju zajedničkih interesa.

KONTAKT INFO

Adresa : Pozioi 2, ,52470 Umag

Telefon : +385 52 741 851

Mobitel :

E-mail : udruzenje-obrtnika-bujstine@pu.t-com.hr