Obrtničke novine

Primjer propusnice sukladno Odluci o zabrani napuštanja mjesta prebivališta od 23.03.2020. godine

Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske donio je Odluku o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj. Odluka je na snazi od 23. ožujka 2020. godine.

Obrtnici mogu napuštati mjesto prebivališta zbog posla. Isto mogu ućiniti i radnici kod obrtnika. S tim u vezi, vlasnik obrta izrađuje PROPUSNICU za sebe i za radnike.

Citiramo dio koji se odnosi na obrtnike iz nove Odluke: Pod II. “Zabrana iz točke I. ove odluke ne odnosi se na: f. Putovanja na posao i s posla ako je obavljanje posla neopohdno i ne može se obavlajti od kuće”

Primjer PROPUSNICE nalazi se ispod ovog teksta. Istu možete koristiti kao predložak za kreiranje vlastitih PROPUSNICA. Ovo je samo ogledni primjerak, svaki obrtnik može prilagoditi tekst, a sve sukladno Odluci o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj od 23.03.2020. godine. 

Propusnica I

Udruženje Obrtnika Bujštine - UOB

Portal Udruženja obrtnika bujštine gdje možete pronaći sve važne i relevantne vijesti vezane za vaš obrt na području grada Umaga, Buja i Novigrada.

Udruženje Obrtnika Bujštine svojim radom doprinosi zbližavanju svojih članova te razmjeni poslovnih ideja, riješavanju njihovih problema i ostavrivanju zajedničkih interesa.

KONTAKT INFO

Adresa : Pozioi 2, ,52470 Umag

Telefon : +385 52 741 851

Mobitel :

E-mail : udruzenje-obrtnika-bujstine@pu.t-com.hr