Obrtničke novine

Nastavak uspješne suradnje Hrvatske obrtničke komore i HEP Opskrbe

Povlaštene cijene električne energije za sve obrtnike

Hrvatska obrtnička komora (HOK) i HEP Opskrba danas su potpisali Dodatak Sporazumu o poslovnoj suradnji koji obrtnicima osigurava jedinstvene uvjete opskrbe električnom energijom na području cijele Hrvatske.

Svi članovi HOK-a te svi djelatnici i pravne osobe unutar komorskog sustava HOK-a na području cijele Hrvatske imaju mogućnost ugovaranja posebnih uvjeta cijene električne energije.

Dodatak Sporazuma potpisali su predsjednik HOK-a, Dragutin Ranogajec, i direktor HEP Opskrbe, Mario Puntarić, a njime se nastavlja uspješna dugogodišnja suradnja HOK-a i HEP Opskrbe u okviru projekta HOK Zajednička nabava. Tijekom višegodišnje suradnje s HOK-om, sklopljeno je više od 10.000 ugovora o opskrbi električnom energijom.

HEP Opskrba kontinuirano prati i osluškuje potrebe svih svojih kupaca, a posebnu pozornost posvećuje obrtnicima, kao najvitalnijem dijelu hrvatskog gospodarstva. Želimo im ponuditi uvjete koji će dodatno pospješiti njihovu konkurentnost. Ova suradnja je pokazatelj da podržavamo male i srednje poduzetnike jer ovim Sporazumom, osim posebnih uvjeta za poslovanje obrtnika, njihovi zaposlenici ostvaruju i dodatne pogodnosti za svoja kućanstva. Izuzetno nam je drago što Hrvatska obrtnička komora u nama već godinama prepoznaje pouzdanog partnera i što zajedničkim snagama olakšavamo poslovanje obrtnicima. Nadamo se da će se tako uspješna suradnja u budućnosti i proširiti“,  izjavio je direktor HEP Opskrbe, Mario Puntarić.

„Hrvatska obrtnička komora i HEP Opskrba njeguju dugogodišnju suradnju. Ovim partnerstvom osigurane su povlaštene cijene električne energije, koje će utjecati na smanjenje troškova poslovanja obrtnika. Osluškujući potrebe naših članova, kroz projekt HOK Zajednička nabava, trudimo se omogućiti kvalitetnu ponudu i zato nam je drago imati strateškog partnera poput HEP Opskrbe. Iza nas su četiri godine odlične suradnje, a siguran sam da istu možemo i unaprijediti“, istaknuo je predsjednik Hrvatske obrtničke komore, Dragutin Ranogajec.

Izvor:www.hok.hr

Udruženje Obrtnika Bujštine - UOB

Portal Udruženja obrtnika bujštine gdje možete pronaći sve važne i relevantne vijesti vezane za vaš obrt na području grada Umaga, Buja i Novigrada.

Udruženje Obrtnika Bujštine svojim radom doprinosi zbližavanju svojih članova te razmjeni poslovnih ideja, riješavanju njihovih problema i ostavrivanju zajedničkih interesa.

KONTAKT INFO

Adresa : Pozioi 2, ,52470 Umag

Telefon : +385 52 741 851

Mobitel :

E-mail : udruzenje-obrtnika-bujstine@pu.t-com.hr