Obrtničke novine

Poslovna suradnja Komore s Veleučilištem u Rijeci

Danas (7.9.2020.) potpisan je sporazum o poslovnoj suradnji Komore s Veleučilištem u Rijeci. Sporazum su potpisali predsjednik Komore Robert Momić i dekan Veleučilišta dr. sc. Saša Hirnig, a predviđa ostvarivanje suradnje na području promocije studijskih programa. Potpisivanju su prisustvovali i potpredsjednik Komore Andi Vitasović, te prodekan za poslovne odnose Veleučilišta mr. sc. Marino Golob.
Sporazum predviđa popuste za školarine od 5 do 15% za obrtnike i članove njihovih obitelji, ovisno o broju upisanih obrtnika i obliku plaćanja (moguće je plaćanje na rate).
Mogući su upisi sljedećih programa:
- Prometni odjel u Rijeci: preddiplomski stručni studiji "Cestovni promet" i "Željeznički promet", specijalistički diplomski stručni studij "Promet"
- Poslovni odjel: preddiplomski stručni studiji "Informatika" u Rijeci i "Poduzetništvo" u Pazinu i u Rijeci, specijalistički diplomski stručni studij "Informacijske tehnologije u poslovnim sustavima" u Rijeci;
- Odjel sigurnosti na radu u Rijeci: preddiplomski stručni studij "Sigurnost na radu" i specijalistički diplomski stručni studij "Sigurnost na radu";
- Poljoprivredni odjel u Poreču: preddiplomski stručni studij "Vinarstvo" i "Mediteranska poljoprivreda" i specijalistički diplomski stručni studij "Vinarstvo";
- samostalni preddiplomski stručni studiji "Telematika" i "Održivi agroturizam" u Rijeci.
Više informacija možete dobiti u Komori ili u svom udruženju obrtnika.

Udruženje Obrtnika Bujštine - UOB

Portal Udruženja obrtnika bujštine gdje možete pronaći sve važne i relevantne vijesti vezane za vaš obrt na području grada Umaga, Buja i Novigrada.

Udruženje Obrtnika Bujštine svojim radom doprinosi zbližavanju svojih članova te razmjeni poslovnih ideja, riješavanju njihovih problema i ostavrivanju zajedničkih interesa.

KONTAKT INFO

Adresa : Pozioi 2, ,52470 Umag

Telefon : +385 52 741 851

Mobitel :

E-mail : udruzenje-obrtnika-bujstine@pu.t-com.hr