Obrtničke novine

Novi partner za nove pogodnosti u projektu HOK Zajednička nabava - Prava Frekvencija d.o.o.

Novi partner u projektu HOK zajednička nabava Prava Frekvencija d.o.o. osigurava povoljniju ponudu PartyNet profesionalnog glazbenog sustava koji će članovima HOK-a osigurati optimizaciju poslovanja.

Uloga Partynet profesionalnog glazbenog sustava je kontrolom glazbe na psihološkoj razini postići učinak da gosti, odnosno kupci ostanu dulje ili kraće u prostoru, da budu aktivniji ili pasivniji, da konzumiraju elegantnija ili jednostavnija pića i jela, a sve to s ciljem postizanja konkretnih ciljeva u poslovanju: povećanja potrošnje, prihoda i produktivnosti, kao i smanjenja troškova putem glazbe i njenih ključnih parametara. 

Nakon 12 godina intenzivnog rada na kontroli psihološkog utjecaja glazbe, tvrtka Prava frekvencija d.o.o. razvila je vlastito hardware i software rješenje gdje vam daje 100%-tnu sigurnost i stabilnost sustava u slučaju nestanka interneta ili električne energije te jednostavnost upotrebe kako za ciljeve zadovoljstva i potrošnje gostiju tako i kod produktivnosti vlastitih djelatnika. 

Za dodatne informacije posjetite stranicu: http://partynetradio.com/hr/

Izvor: www.hok.hr

Udruženje Obrtnika Bujštine - UOB

Portal Udruženja obrtnika bujštine gdje možete pronaći sve važne i relevantne vijesti vezane za vaš obrt na području grada Umaga, Buja i Novigrada.

Udruženje Obrtnika Bujštine svojim radom doprinosi zbližavanju svojih članova te razmjeni poslovnih ideja, riješavanju njihovih problema i ostavrivanju zajedničkih interesa.

KONTAKT INFO

Adresa : Pozioi 2, ,52470 Umag

Telefon : +385 52 741 851

Mobitel :

E-mail : udruzenje-obrtnika-bujstine@pu.t-com.hr