Obrtničke novine

Poziv izlagačima i vinarima - 34. Kongres ugostitelja i turističkih djelatnika HOK-a

Hrvatska obrtnička komora poziva sve zainteresirane izlagače i vinare na 34. Kongres ugostitelja i turističkih djelatnika HOK-a koji će se održati od 27. do 29. studenoga 2022. godine u Dubrovniku (Valamar Lacroma Hotel i Valamar Argosy Hotel).

Domaćin ovogodišnjeg Kongresa je Obrtnička komora Dubrovačko-neretvanske županije, pokrovitelj Ministarstvo turizma i sporta, dok je partner Kongresa Hrvatska turistička zajednica.

Kao i svake godine, želja nam je Kongres učiniti mjestom okupljanja mnogih izlagača koji će svoje proizvode i usluge predstaviti brojnim ugostiteljima iz cijele zemlje.

Prijaviti se možete kao:

1. IZLAGAČ

Svakom izlagaču bit će osiguran prostor od cca 3 do 5m2, uključujući 2 do 3 stola s dvije stolice, električna utičnica (u skladu s mogućnostima) te druge manje usluge ovisno o potrebama. Prostor će izlagaču biti na raspolaganju tijekom cijelog ponedjeljka 28. studenoga. Pripremu će biti moguće odraditi dan ranije, u nedjelju.

Organizator nije odgovoran za gubitak stvari niti osiguravanje istih tijekom trajanja Kongresa.

Kako bismo svojim članovima – obrtnicima omogućili da se predstave potencijalnim kupcima, pozivamo sve zainteresirane da nam se povratno jave sa sljedećim informacijama:

  • Naziv obrta i OIB,
  • Ime i prezime vlasnika,
  • Adresa, broj mobitela, e-mail adresa,
  • Kontakt osoba (molim navesti u slučaju da nije vlasnik),
  • Tip/vrsta usluge, proizvoda koje bi željeli prezentirati tijekom Kongresa,
  • Posebni zahtjevi i/ili dodatna napomena.

S obzirom na to da je prostor ograničen, prednost predstavljanja imat će izlagači koji su ranije dostavili svoju prijavu. Molimo da iskaz o interesu javite do utorka 15. studenoga na e-mail kresimir.tomic@hok.hr ili na broj telefona 01/4806 631. Kontakt osoba je Krešimir Tomić.

2. VINAR

Zbog specifičnosti proizvoda, mogućnost predstavljanja vinari će imati u nedjelju 27. studenoga tijekom druženja s ugostiteljima kada će moći i točiti svoje vino.

Tijekom ponedjeljka 28. studenoga svakom vinaru bit će osiguran prostor za predstavljanje, ali neće biti moguće rastakanje vina. Otvoreni smo i za druge načine prezentacije i predstavljanja.

Preduvjeti za mogućnost predstavljanja isti su kao i kod izlagača. 

Više informacija o Kongresu možete saznati ovdje. 

Izvor: www.hok.hr

Udruženje Obrtnika Bujštine - UOB

Portal Udruženja obrtnika bujštine gdje možete pronaći sve važne i relevantne vijesti vezane za vaš obrt na području grada Umaga, Buja i Novigrada.

Udruženje Obrtnika Bujštine svojim radom doprinosi zbližavanju svojih članova te razmjeni poslovnih ideja, riješavanju njihovih problema i ostavrivanju zajedničkih interesa.

KONTAKT INFO

Adresa : Pozioi 2, ,52470 Umag

Telefon : +385 52 741 851

Mobitel :

E-mail : udruzenje-obrtnika-bujstine@pu.t-com.hr