Obrtničke novine

Obavijest o isplati potpore HZZ-a za travanj i svibanj

Ukoliko poslodavci koji Odlukom Nacionalnog stožera civilne zaštite nisu obavljali djelatnost krenu s radom u svibnju, potpora se nastavlja isplaćivati za travanj i svibanj.

Također, ukoliko poslodavci koji imaju pad poslovnih aktivnosti i druge opravdane razloge za korištenje potpore, odnosno poslodavci koji su za ožujak dokazali da su prihvatljivi korisnici potpore, počnu obavljati svoju gospodarsku djelatnost 04. svibnja ili 11. svibnja, potpora se nastavlja isplaćivati za travanj i svibanj.

Poslodavcima kojima je dodijeljena potpora za ožujak ista se nastavlja za travanj i svibanj, odnosno poslodavci ne podnose novi zahtjev za travanj i svibanj.

Uvjet za isplatu potpore u travnju i svibnju je dostava dokaza o isplaćenoj plaći za prethodni mjesec, najkasnije do 5. u tekućem mjesecu u kojem dospijeva isplata iznosa potpore.

Zavod će nakon roka dostave dokumentacije o isplati plaća od strane poslodavca, ukoliko utvrdi nepravilnosti, postupiti sukladno ugovornim obvezama.

Izvor: Hrvatski zavod za zapošljavanje

Udruženje Obrtnika Bujštine - UOB

Portal Udruženja obrtnika bujštine gdje možete pronaći sve važne i relevantne vijesti vezane za vaš obrt na području grada Umaga, Buja i Novigrada.

Udruženje Obrtnika Bujštine svojim radom doprinosi zbližavanju svojih članova te razmjeni poslovnih ideja, riješavanju njihovih problema i ostavrivanju zajedničkih interesa.

KONTAKT INFO

Adresa : Pozioi 2, ,52470 Umag

Telefon : +385 52 741 851

Mobitel :

E-mail : udruzenje-obrtnika-bujstine@pu.t-com.hr