Obrtničke novine

Novi ciklus sufinancirane (besplatne) podrške za rast i razvoj poduzetnika

Tvrtka Pbiro iz Rijeke poziva obrtnike i poduzetnike na uključivanje u edukacije i savjetovanje koje provodi kroz projekt sufinanciran iz fondova EU (jedan besplatni seminar po osobi), a koje se odnose na osnivanje, razvoj i širenje poslovanja te korištenje EU fondova. Popis radionica nalazi se u nastavku teksta. Ukoliko bude dovoljno interesa (minimalno 5 osoba), radionice će organizirati i na našem području. Svi zainteresirani mogu se javiti i saznati više neposredno od djelatnike Pbiro-a putem maila ili telefona koji se nalaze u nastavku teksta.


Poslovni biro PBIRO d.o.o. Rijeka provodi projekt ''PBIRO usluge za MSP-ove''.

Projekt je sufinanciran iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Temeljni cilj projekta je osiguravanje potpore za osnivanje, razvoj i širenje poslovanja, odnosno za pomoć u svim stupnjevima razvoja, te povećano promicanje poduzetništva u društvu (više informacija o projektu: https://www.pbiro.hr/eu-projekt-ppi/).

Za vrijeme provedbe projekta, od 01. kolovoza 2020. do 01. veljače 2022., mikro, mali i srednji poduzetnici mogu koristiti besplatno savjetovanje, edukaciju i informiranje o EU fondovima, aktualnim natječajima i poduzetničkim temama koje će biti održano kroz sljedeće radionice:

- Obveze poduzetnika,

- Kritični faktori uspjeha poslovanja,

- Poslovno planiranje,

- Napredno financijsko izvještavanje,

- Otvoreni i najavljeni EU natječaji,

- Otvoreni i najavljeni nacionalni i/ili lokalni natječaji,

- Izvori financiranja i ESIF financijski instrumenti,

- Upravljanje EU projektima.

Uz radionice biti će održano i 11 događanja putem kojih će se povezati poduzetnici i potporni subjekti kao što su škole, komore, udruge, znanstvene organizacije, istraživačke organizacije i JL(R)S.

Prijava na projekt i dodatne informacije o projektu dostupni su na tel. 051/452-600, e-mail: poduzetnik(at)pbiro.hr te na web stranicama: www.pbiro.hr.

PBIRO Letak PPI2020

Udruženje Obrtnika Bujštine - UOB

Portal Udruženja obrtnika bujštine gdje možete pronaći sve važne i relevantne vijesti vezane za vaš obrt na području grada Umaga, Buja i Novigrada.

Udruženje Obrtnika Bujštine svojim radom doprinosi zbližavanju svojih članova te razmjeni poslovnih ideja, riješavanju njihovih problema i ostavrivanju zajedničkih interesa.

KONTAKT INFO

Adresa : Pozioi 2, ,52470 Umag

Telefon : +385 52 741 851

Mobitel :

E-mail : udruzenje-obrtnika-bujstine@pu.t-com.hr