Obrtničke novine

PROMOCIJA UVJETA I NAČINA KORIŠTENJA MJERA AKTIVNE POLITIKE ZAPOŠLJAVANJA-15.02.2023. Umag, Gradska vijećnica grada Umaga, G. Garibaldi 6

Poštovani,

Zavod za zapošljavanje Područni ured Pula u suradnji s Obrtničkom komorom Istarske županije, te udruženjima obrtnika u Buzetu, Labinu, Pazinu, Poreču, Puli, Rovinju i Umagu organizira promociju uvjeta i načina korištenja mjera aktivne politike zapošljavanja.

Promocija će se održati u srijedu 15.02.2023. godine u Gradskoj vijenici grada Umaga, G. Garibaldi 6, sa početkom u 11 sati.

Djelatnici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje na promociji će predstaviti:

- potpore za zapošljavanje i pripravništvo s naglaskom na potpore za zelena i digitalna radna mjesta,

- potpore za samozapošljavanje i mjeru Biram Hrvatsku

- mjeru Stalni sezonac,

- mjere obrazovanja, osposobljavanja na radnom  mjestu  i usavršavanja te stjecanja kompetencija potrebnih za rad putem vaučera

Poslodavci i ostali sudionici moći će neposredno dobiti odgovore na sva operativna pitanja i nejasnoće vezane uz  korištenje i dodjelu potpora iz nadležnosti Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Radi ograničenog broja mjesta molimo Vas da svoj dolazak i sudjelovanje potvrdite najkasnije do 13. veljače 2023. slanjem popunjene Prijavnice u nastavku na e-mail: zaklina.smolica@hzz.hr.
 
 

Udruženje Obrtnika Bujštine - UOB

Portal Udruženja obrtnika bujštine gdje možete pronaći sve važne i relevantne vijesti vezane za vaš obrt na području grada Umaga, Buja i Novigrada.

Udruženje Obrtnika Bujštine svojim radom doprinosi zbližavanju svojih članova te razmjeni poslovnih ideja, riješavanju njihovih problema i ostavrivanju zajedničkih interesa.

KONTAKT INFO

Adresa : Pozioi 2, ,52470 Umag

Telefon : +385 52 741 851

Mobitel :

E-mail : udruzenje-obrtnika-bujstine@pu.t-com.hr