Obrtničke novine

Istra - Istarski obrtnici za stradale od potresa

Dostavom prikupljenih donacija završena je humanitarna akcija Obrtničke komore Istarske županije i istarskih udruženja obrtnika „Istra – istarski obrtnici za stradale u potresu“. Akcija je trajala od 3.5. do 31.5.2021. godine i u nju su se uključili brojni članovi Komore.Donacija, koja se sastojala od prehrambenih i higijenskih potrepština u vrijednosti od oko 60.000 kn, dostavljena je 14.6.2021. kolegama iz Udruženja obrtnika Petrinja, koji će proizvode podijeliti korisnicima u kontejnerskim naseljima u Petrinji i Glini.

Akciji se priključio i Lions klub Pula, koji je donirao dječju odjeću. U ime Komore, donaciju su predali potpredsjednici Karmen Gašparini i Andi Vitasović, članovi Upravnog odbora Livio Janko i Dean Matić i tajnik Eros Sorić, a u ime Lions kluba Pula predsjednica Branka Orlić (radi se o jednoj u nizu donacija pulskih Lionsa stradalim područjima).

Na ovaj način, još jednom je iskazana jedna od najvažnijih obrtničkih kvaliteta – solidarnost. Obrtnička komora Istarske županije na ovaj je način po drugi put dostavila pomoć (nakon akcije u siječnju) koja je i dalje potrebna, s obzirom da se posljedice potresa tek počinju otklanjati.

Udruženje Obrtnika Bujštine - UOB

Portal Udruženja obrtnika bujštine gdje možete pronaći sve važne i relevantne vijesti vezane za vaš obrt na području grada Umaga, Buja i Novigrada.

Udruženje Obrtnika Bujštine svojim radom doprinosi zbližavanju svojih članova te razmjeni poslovnih ideja, riješavanju njihovih problema i ostavrivanju zajedničkih interesa.

KONTAKT INFO

Adresa : Pozioi 2, ,52470 Umag

Telefon : +385 52 741 851

Mobitel :

E-mail : udruzenje-obrtnika-bujstine@pu.t-com.hr