Obrtničke novine

Poziv na iskazivanje interesa za nastup na sajmu PROMOARH

Pozivamo vas na iskazivanje interesa vezano uz mogućnost predstavljanja vašeg obrta i djelatnosti na sajmu graditeljstva, opremanja i uređenja Promoarh, u sklopu suradnje Obrtničke komore Istarske županije kao jednog od pokrovitelja i tvrtke Studia 053 iz Poreča kao organizatora manifestacije.

Prvi međunarodni sajam graditeljstva, opremanja i uređenja - PromoArh održan je u Poreču 2019. godine, međutim zbog situacije uzrokovane pojavom koronavirusa nastupila je kratka pauza.

Zbog velikog interesa i odličnih povratnih informacija nakon prvog održanog sajma, organizatori su odlučili nastaviti s njegovim održavanjem.

Ove će se godine PromoArh održati u periodu od 21.-23.09.2022. u sportskoj dvorani Žatika u Poreču.

Tijekom sajma održati će se tematske radionice, prezentacije i panel diskusije, a neke od tema o kojima će biti riječ su slijedeće:

1. dan - zelena gradnja (zeleni krovovi, primjeri iz prakse, EU fondovi)

2. dan - montažna gradnja (glamping, kontejner kuće, primjeri iz prakse)

3. dan - BIM (troškovnici, mostovi, sustavi za upravljanje hotela i turističkih naselja, organska gradnja, BuildingSmart Certifikacija)

Stručni dio organizira se u partnerstvu sa tvrtkom Baldini Studio d.o.o. iz Zagreba, te HGK.

U nastavku slijedi nekoliko korisnih linkova:

VIDEO PROMOARH 2019.: https://youtu.be/LE9h-xQHvHE

KATALOG IZLAGAČA PROMOARH 2019.: https://www.promoarh.com/.../1383/promoarh-katalog-2019.pdf

SLUŽBENA WEB STRANICA PROMOARH 2022.: https://www.promoarh.com/

PRIJAVNICA IZLAGAČA ZA SAJAM PROMOARH 2022. (CJENIK I UVJETI IZLAGANJA NA SAJMU): https://www.promoarh.com/.../promoarh_2022-prijavnica.pdf

Prijavnica sadrži uvjete izlaganja na sajmu PromoArh, te cijene koje bez obzira na trenutnu situaciju u zemlji i svijetu nisu mijenjane od 2019. godine.

Obrtnička komora Istarske županije će sufinancirati nastup svojih članova na navedenom specijaliziranom sajmu (iznos sufinanciranja bit će definiran naknadno). Postoji mogućnost izlaganja na zajedničkom štandu pod okriljem OKIŽ-a, kao i mogućnost samostalnog nastupa uz sufinanciranje.

Molimo da nas o svojem zanimanju za nastup obavijestite mailom na ok-istre(at)hok.hr najkasnije do ponedjeljka, 22.08.2022. godine.

Udruženje Obrtnika Bujštine - UOB

Portal Udruženja obrtnika bujštine gdje možete pronaći sve važne i relevantne vijesti vezane za vaš obrt na području grada Umaga, Buja i Novigrada.

Udruženje Obrtnika Bujštine svojim radom doprinosi zbližavanju svojih članova te razmjeni poslovnih ideja, riješavanju njihovih problema i ostavrivanju zajedničkih interesa.

KONTAKT INFO

Adresa : Pozioi 2, ,52470 Umag

Telefon : +385 52 741 851

Mobitel :

E-mail : udruzenje-obrtnika-bujstine@pu.t-com.hr