Obrtničke novine

Promocija uvjeta i načina korištenja mjera aktivne politike zapošljavanja u 2024. godini

Poštovani,

Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Pula u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom Županijskom komorom Pula, Obrtničkom komorom Istarske županije te udruženjima obrtnika u Buzetu, Labinu, Pazinu, Poreču, Puli, Rovinju i Umagu organizira promociju uvjeta i načina korištenja mjera aktivne politike zapošljavanja.

Djelatnici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje na promociji će predstaviti:

-  potpore za zapošljavanje i pripravništvo s naglaskom na potpore za zelena i digitalna radna mjesta,

-  potpore za samozapošljavanje i mjeru Biram Hrvatsku

-  potpore za usavršavanje i osposobljavanje na radnom  mjestu  te stjecanje kompetencija potrebnih za rad putem vaučera

-  potpore za zapošljavanje osoba uključenih u program Posao+

Poslodavci i ostali sudionici moći će neposredno dobiti odgovore na sva operativna pitanja i nejasnoće vezane uz  korištenje i dodjelu potpora iz nadležnosti Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Pozivamo Vas u ponedjeljak 22. travnja 2024. godine s početkom u 10:30 sati u Vijećnicu Grada Umaga, ul. Giuseppea Garibaldia 6, Umag.

Udruženje Obrtnika Bujštine - UOB

Portal Udruženja obrtnika bujštine gdje možete pronaći sve važne i relevantne vijesti vezane za vaš obrt na području grada Umaga, Buja i Novigrada.

Udruženje Obrtnika Bujštine svojim radom doprinosi zbližavanju svojih članova te razmjeni poslovnih ideja, riješavanju njihovih problema i ostavrivanju zajedničkih interesa.

KONTAKT INFO

Adresa : Pozioi 2, ,52470 Umag

Telefon : +385 52 741 851

Mobitel :

E-mail : udruzenje-obrtnika-bujstine@pu.t-com.hr