Obrtničke novine

Radionica "Obveze proizvođaća kozmetike s ulaskom u EU"

Poziv za sudjelovanje u edukativnoj radionici o kozmetici "Obveze proizvođaća kozmetike s ulaskom u EU" Vrijeme i mjesto održavanja: četvrtak, 20. lipnja 2013 s početkom predavanja u 9 i 30h -Hrvatsko farmaceutsko društvo, Masarykova 2/II, Zagreb Ulaskom Republike Hrvatske u Europsku uniju proizvođačima kozmetike postavljaju se novi zahtjevi u skladu s Uredbom o kozmetičkim proizvodima br. 1223/2009 (EC). S obzirom da proizvođače kozmetike ali i uvoznike očekuju novi izazovi glede praćenja legislative, prijave proizvoda i dokumentacije, održava se ad hoc edukativna radionica sa sljedećim temama: - Uredba o kozmetici br. 1223/2009 (EC) - Obveze odgovorne osobe - Notifikacija kozmetike - Pristup informacijama, mikrobiološka čistoća i stabilnost proizvoda, Challenge test - Sigurnosni list za kozmetičke proizvode (Cosmetic Product Safety Report) Predavači su eminentni stručnjaci iz područja kozmetike i predstavnici industrije: mr. sc. Vjera Haberle, mr. sc. Ivona Vidić Štrac i Lana Brkić, dipl. ing. Prijave se primaju do ponedjeljka, 17. lipnja 2013., u Hrvatskom farmaceutskom društvu, kontakt osoba Marina Carević, marina.carevic1@zg.t-com.hr ; tel: 01/48-72-849. Kotizacija iznosi 400,00 kn + PDV, a uplaćuje se Hrvatskom farmaceutskom društvu po prethodnoj prijavi, HUB obrascem na žiro račun HFD-a IBAN broj: HR8923600001101367614 s naznakom u opisu plaćanja „Edukativna radionica kozmetika“ te imenom i prezimenom sudionika. U rubriku “model" kod primatelja ne treba ništa upisati, a u rubriku “poziv na broj primatelja” upisati OIB. Kopiju uplate ponijeti sa sobom na radionicu. U kotizaciju su uključeni pisani materijali i okrjepa. Radionica je predviđena za do 50 sudionika, a u slučaju većeg broja prijavljenih formirat će se lista čekanja za sljedeću radionicu. Registracija sudionika predviđena je u 9h. PRIJAVNICA


Udruženje Obrtnika Bujštine - UOB

Portal Udruženja obrtnika bujštine gdje možete pronaći sve važne i relevantne vijesti vezane za vaš obrt na području grada Umaga, Buja i Novigrada.

Udruženje Obrtnika Bujštine svojim radom doprinosi zbližavanju svojih članova te razmjeni poslovnih ideja, riješavanju njihovih problema i ostavrivanju zajedničkih interesa.

KONTAKT INFO

Adresa : Pozioi 2, ,52470 Umag

Telefon : +385 52 741 851

Mobitel :

E-mail : udruzenje-obrtnika-bujstine@pu.t-com.hr